Sneži pri konstantnih -4.7 °C
Novega snega je zapadlo 15cm.
Sem ga pričakoval nekaj več, pa vendar ga je s starim "betonom" skupaj 30cm. Kakšen cm ga bo pa še vrglo danes.
Temperatura strmoglavlja, smo že na -11,4°C.
Sicer se je naredilo nekaj megle ki malo bremza ohlajanje, ampak nič hudega. Ob tako hudem mrazu se megla čez noč ponavadi razblini (resublimira).
Ob idealnih razmerah bo zjutraj okoli -18°C.
Sem ravnokar prišel iz Murske sobote, kjer je nekaj km izven mesta, v avtu kazalo -20 °C
Pri nas v Trebnjem je trenutno -15.4 °C . Če bo do jutra ostalo jasno, lahko tudi pri nas pridemo do -20° C
Bo pa pri tvojem sosedu @ablak-u krepko pod -20 °C . Nam bo zjutraj poročal .
Delno oblačno
- Temp.: -17.3°C
- Tmin: -18.9°C ob 06:55
- T. rosišča: -18.4°C
- tlak: 1015,4 hPa pada
- RH: 91%
-veter: 0.0km/h N
-windrun 4.4 km/h
Če se nebi navlekla nekakšna slabokrvna oblačnost, bi dosegli po vsej verjetnosti - 20°C. Pogoji so bili res dobri. Pa drugič
Je pa po pričakovanjih @ablak absolutni zmagovalec
Visoka koprenasta oblačnost, piha jugozahodnik do 14 km/h.
Temperatura -10,3°C
Tmin -16,1°C
Minimum je bil dosežen ob 5:30, Po pričakovanjih se je megla razblinila, vendar so bile nato neke druge motnje, temperatura se je med 23. in 4. uro gibala med -13 in -15°C, nato je sunilo navzdol do -16°C, nato pa se je pooblačilo in zapihal je jugozahodnik. Skratka, ni noči, da ne bi nekaj zmotilo ohlajanja
Tu je bila Tmin -18,2 °C, ohlajanje je precej motila nizka oblačnost in megla. Trenutno je pretežno oblačno in T je -12 °C. Rekorda iz lanskega leta nismo presegli (-19 °C).
Pozdravljeni !
Trenutno Prosojna oblačnost
in 0,8°C
Piha zelo rahel JZ.
Je pa še 15cm snega ,ki pa se je posedel in ojužil.
Sicer pa sem Dadek iz Zevsa ,in upam da ne motim :$
Zakaj je temperatura v Črnomlju sedaj - 8, pri meni pa -4°C je lepo vidno na sliki.
Spodaj že kar nekaj dni vztraja ena plast hladnejšega zraka.
Mislim, da se počasi po oblakih sodeč prebuja jugo :buu:
Tudi na Gačah na 950m je še topleje. 0°C
Jasna, zelo svetla noč.
Temperatura -4,4°C (smo bili že na -6,7°C, potem pa je na strune zagodel JZ).
Tmax -2,3°C, čisto možno pa bo do jutra še višje.