Pozdravljeni
Evo, še ena vremenska postaja. Tokrat v Ribnici. Tako imamo tudi v našem koncu ribniške doline "tekoče vreme". Spletna stran je narejena namensko za vremenska obvestila, zanimivosti, kjer se bodo zbirala vsa zanimiva dogajanja v naši dolini, predvsem pa bomo prebivalci našega naselja vedno na tekočem z aktualnimi podatki.
Spletno stran si lahko ogledate tukaj: http://vreme.ribnica.info/ samo vremensko dogajanje v našem naselju pa tukaj: http://vreme.ribnica.info/images/vremenska/
Seveda je stran še bolj skromna z informacijami, samo če računate da je dokončana šele danes dopoldan, je še kar "bogata".
Vse pripombe in priporočila so zaželjena, ravno tako pohvale ( ki se seveda točkujejo z "kokto").
Vremenska postaja Ciglarna
- polo
- Vip Administrator

- Kraj: Doblička gora, Črnomelj 398 m.n.v.
- Kontakt:
-
ablak
- Global moderator

- Kraj: Retje-Loški Potok nv 800m
- Kontakt:
Re: Vremenska postaja Ciglarna
Sosed, čestitke za korajžo in pogum (€) :zakon: , jaz se odločam že ....
ja, predolgo.
-
roki
Tudi jaz sem se, pa evo se je splačalo. Če rabiš kakšne napotke ( pa nisem sedaj pameten) pa kar v dolino do mene. Dobiš kar te bo zanimalo. Pa tudi fantje tu ti bodo pomagali po svojih močeh.ablak napisal/-a:Sosed, čestitke za korajžo in pogum (€) :zakon: , jaz se odločam že ....ja, predolgo.
- zimazakon
- prof.

- Kraj: Velike Bloke, 742 m.n.v.
- Kontakt:
Tudi iz moje strani čestitke za lepo urejeno vremensko stran. pir pir pir
Bo res čas, da se dobimo. Danes sem cel dan na Velikih blokah, če ima kdo čas in voljo, naj pride na kakšen kozarček ali dva..
.
040 661 485 tomaž
Bo res čas, da se dobimo. Danes sem cel dan na Velikih blokah, če ima kdo čas in voljo, naj pride na kakšen kozarček ali dva..
040 661 485 tomaž
-
roki
Uf mogoče se pa jaz narišem tam popoldan. Nisem bil že dolgo v tistih koncih. Bom poklical prej če pridem. pir
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost